Wat als je het vermoeden hebt dat je koppeling tussen Appoint en Zoom niet werkt?

Indien je denkt dat je koppeling tussen Zoom en Appoint niet 100% werkt kan je altijd de status van je synchronisatie controleren.

Dit kan je doen door te klikken op 'Persoonlijke instellingen'. Klik vervolgens op 'beheer synchronisaties'.

Je kan volgende statussen zien bij je Zoom:

• Queued
  • Error

Indien je "Queued" ziet staan bij status wilt het zeggen dat hij normaal functioneert en al je videoafspraken overgezet worden van Appoint naar Zoom.

Indien je hier de status 'error' ziet, wilt het zeggen dat je koppeling niet werkt zoals hij zou moeten werken.

Je raden je aan contact op te nemen met het Appoint-team om dit te laten controleren en op te lossen voor u.
U kunt u altijd bereiken via helpdesk@appoint.be of 089/39.08.39