Hoe start je een koppeling tussen Appoint en Zoom?

Je kan kiezen voor een koppeling tussen je Zoom-account en Appoint. Hierbij worden de video-afspraken automatisch ook overgezet naar je Zoom account. Je zal de klant dus geen aparte mail met de videolink meer moeten bezorgen. Je klant krijgt automatisch een link om de video te openen in de bevestigings- en herinneringsmail

Hoe start je deze koppeling?

1. Log in in je Appoint agenda
2. Ga naar persoonlijke instellingen
3. Klik vervolgens op "beheer synchronisaties":

4. Je ziet nu volgende 4 mogelijkheden om te koppelen:
  • Google Calendar
  • Microsoft O365
  • Exchange
  • Zoom

5. Klik bij "Zoom" op de knop 'verbinden'.
6. Selecteer vervolgens je locatie waar je mee wenst te koppelen en klik op de knop 'synchronisatie aanvragen'.

7. Er komt nu de status "Unapproved" te staan bij de koppeling. Het Appoint-team zal nu een melding ontvangen dat een Zoom-koppeling is aangevraagd.
8. Zodra het Appoint-team de koppeling heeft goedgekeurd, zal de status veranderen naar 'Queued'. Dat wil zeggen dat de synchronisatie goed is aangevraagd en alle videoafspraken vanaf nu overgezet zullen worden naar Zoom.