Hoe kan je de tijd instellen vanaf wanneer een klant kan boeken?

Deze instellingen heb je op twee niveaus. Je kan zelf instellen vanaf wanneer de klant een afspraak kan boeken.

LOCATIE NIVEAU

1. Ga naar Algemene instellingen > Locaties

2. Klik op het potloodje bij de gewenste locatie die je wenst te wijzigen.

3. Ga naar het tabblad "toegang". Je ziet volgend onderdeel in het tabblad "toegang".

4. Stel je gewenste uren, minuten of dagen in dat de klant uiterlijk kan boeken.

Bijvoorbeeld: Volgens bovenstaande instellingen kan de klant uiterlijk 8 uren op voorhand boeken. Je klant gaat naar je website omstreeks 8:00. De klant kan ten vroegste een afspraak boeken vanaf 16:00. Vanaf 16:00 ziet hij afspraken ter beschikking, indien er nog afspraken vrij zijn.

TYPE AFSPRAAK NIVEAU

1. Ga naar Algemene instellingen > Type afspraken

2. Klik op het potloodje bij de gewenste type afspraak die je wenst te wijzigen.

3. Ga naar het tabblad "toegang". Je ziet volgend onderdeel in het tabblad "toegang".

4. Stel je gewenste uren, minuten of dagen in dat de klant ten vroegste kan boeken.

Je kan ook instellen tot wanneer men uiterlijk vooruit kan boeken. Bekijk dit artikel hier