Hoe kan je instellen hoeveel dagen een klant op voorhand een afspraak kan boeken?

Je hebt deze instelling op twee niveaus:

LOCATIE NIVEAU

1. Ga naar Algemene instellingen > locaties

2. Klik op de gewenste locatie die je wenst te wijzigen dmv het potloodje.

3. Ga naar het tabblad "Toegang". Volgend onderdeel wordt weergegeven.

4. Stel de gewenste tijd in dat je wilt vrijstellen voor je klant om te boeken.

Bijvoorbeeld: Indien er 60 dagen zijn ingesteld, kan je klant 2 maanden verder kijken om een afspraak in te boeken.

LET OP: indien je dit instelt naar 60 dagen, moet je wel opletten dat je ook je vakantieperiodes hebt ingesteld die je gepland hebt. Zo niet, zal de klant altijd kunnen boeken op deze periode.

TYPE AFSPRAAK NIVEAU

1. Ga naar Algemene instellingen > type afspraken

2. Klik op de gewenste type afspraak die je wenst te wijzigen dmv het potloodje.

3. Ga naar het tabblad "Toegang". Volgend onderdeel wordt weergegeven.

4. Stel de gewenste tijd in dat je wilt vrijstellen voor je klant om te boeken.