Hoe kan je afbeeldingen tonen bij je type afspraak of groepering?

Je kan afbeeldingen toevoegen op twee niveaus in de agenda:

• Per type afspraak
  • Per groepering

1. TYPE AFSPRAAK

Ga naar algemene instellingen > type afspraken
Voeg een nieuwe type afspraak toe dmv de knop "nieuw type toevoegen" of wijzig je huidig type afspraak dmv het "potloodje"

Je zal nu een parameter zien "Afbeelding".

Voeg hier de gewenste afbeelding aan toe via de knop "bestand kiezen". Zoek het bestand op je pc en voeg deze toe.

Zodra dat gebeurd is en je de overige instellingen correct hebt geplaatst, klik je op 'opslaan'.

2. GROEPEREN

Je kan buiten de afbeelding van type afspraken ook afbeeldingen toevoegen per groepering / categorie. Klik op de knop "groeperen" om je categorieën te zien.

Indien je niet werkt met groeperingen, kan je eventueel een groepering aanmaken.
Meer info > Hoe maak je een groepering aan?

Indien je reeds werkt met groeperingen kan je deze gemakkelijk wijzigen dmv het "potloodje". Hier zie je dezelfde parameter '"afbeelding" zoals bij type afspraken.

Voeg hier je afbeelding toe en klik op "opslaan"

3. AGENDALINK

Alvorens dit live zichtbaar is voor je klanten dien je nog een parameter te activeren bij de agendalink.
1. Ga naar persoonlijke instellingen > agenda links
2. Klik op het potloodje achter de gepersonaliseerde link die actief is op je website
3. Ga vervolgens naar het tabblad "lay-out"
4. Zet de eerste parameter, genaamd "Lay-out", op "blokken".

5. Klik vervolgens op "verder 1/2".
6. Klik op "opslaan 2/2"

RESULTAAT BIJ HET TOEVOEGEN VAN EEN AFBEELDING BIJ GROEPERING + TYPE AFSPRAKEN