Hoe kan je je agenda in een andere taal instellen?

Indien je werkt met een tweetalig kantoor, kan je er voor kiezen om je agenda in twee of meerdere talen te tonen.

Je kan dit instellen door onderstaande stappen te volgen:

1 Ga naar persoonlijke instellingen > agenda voorkeuren

2. Kies het tabblad "talen"

3. Je hebt altijd de keuze tussen ingeschakeld of ingeschakeld, standaardtaal:

• ingeschakeld: Je kan de agenda intern en extern wisselen naar deze taal
  • Ingeschakeld, standaardtaal: Als je inlogt in de agenda zal de agenda in deze taal te zien zijn.

4. Zodra je je instellingen hebt gewijzigd, dien je nog op "opslaan" te drukken.

LET OP: je klanten zullen online ook de taal kunnen wijzigen. Alle instellingen (type afspraken, teksten, etc) dien je ook te vertalen naar de desbetreffende talen die je beschikbaar wilt stellen.