Hoe kan je je agenda weergave wijzigen?

Je kan je agenda weergave personaliseren door enkele aanpassingen door te voeren.

Wat zijn de mogelijkheden?:

1. Ga naar persoonlijke instellingen > agenda voorkeuren

2. Klik op het tabblad "agendaweergave"

3. Je ziet volgend scherm:

• Slot minuten: Dit is het aantal minuten dat je zal zien in de weergave per slot. Best stem je dit af met het aantal minuten / slotje dat je ingesteld hebt bij je locatie.
  • Vroegst zichtbare uur in agenda: Dit is het beginuur wat als eerste zichtbaar zal zijn in je agenda. Indien je slotjes beginnen vanaf 10:00, kan je best instellen start vanaf 09:00 om een beter overzicht te bewaren.
  • Laatst zichtbare uur in agenda: Dit is het laatst zichtbare uur wat je kan zien in je agenda. Je kan dit best afstemmen met je einduur van je profiel.
  • Prioruren tonen: Indien je prioruren hebt ingesteld, kan je selecteren om deze wel of niet te tonen.
  • Aantal vrije slotjes: Hier kan je instellen of je niet-boekbare slotjes zichtbaar moeten zijn of niet
  • Huisbezoeken tonen: Dit is instelling enkel toepasbaar bij dokters. Indien je deze instelling op "nee" plaatst, zal je geen huisjes meer zien bij de weekdag.

4. Zodra je alles hebt ingesteld, kan je op "opslaan" drukken.