Hoe kan je een checkbox toevoegen aan je formulier?

Je kan een checkbox toevoegen aan je formulier. De klant dient dit eerst aan te vinken alvorens hij een afspraak kan boeken bij jullie.

1. Ga naar algemene instellingen > locaties

2. Klik op het eerste icoontje in de  rij.

3. Je bekomt vervolgens het scherm van je formulier.

4. Klik rechtsboven op "nieuw veld toevoegen".

5. Klik op het tabblad "aangepast veld"

• Type veld: Selecteer checkbox
  • Opties instellen: Noteer hier de zin die je wilt laten aanvinken door de klant. (nieuwe optie toevoegen)

• Label: De naam die je wilt dat zichtbaar is voor de klant
  • Verplicht (intern): Dit kan je wel of niet aanduiden (optioneel of verplicht)
  • Verplicht (publiek): Dit kan je best wel verplicht aanduiden

6. Klik vervolgens op "opslaan".

Meer info nodig? Video: invulformulier wijzigen