Hoe wijzig je het invulformulier?

Als de klant een bepaalde datum heeft gekozen om een afspraak te boeken, komt hij te voorschijn op de volgende pagina. Hij dient hierop zijn gegevens in te vullen om een afspraakbevestiging te kunnen ontvangen.

Je kan dit instellen per locatie of per type afspraak.

1. Ga naar Algemene instellingen > locatie of type afspraken

2. Klik op het eerste icoontje (langs het potloodje) van de locatie/type afspraak die je wenst te wijzigen.

3.  onderstaand scherm wordt weergegeven:

4. Je kan volgende functies aanpassen op het scherm:

• kolom 1: plusteken > hiermee kan je de volgorde wijzigen die de klant dient in te vullen
  • kolom 2: Veld > Deze kolom kan je wijzigen door op het potloodje te klikken in de laatste kolom acties.
  • Kolom 3 tot en met 5: Hiermee kan je kiezen of de klant het wel of niet verplicht is om in te vullen.

LET OP: Naam, Voornaam en geboortedatum zijn nodig om de juiste data te kunnen archiveren in het klantenbestand in je agenda. Indien één van deze drie elementen niet ontvangen zijn van de klant, wordt er geen data gearchiveerd in je klantenbestand.

• Kolom 6: Hier kan je het veld verwijderen of wijzigen.

5. Je kan een extra vak toevoegen dmv :

• tab "standaard veld": Hier vind je enkele standaard velden terug om toe te voegen
  • tab "aangepast veld":  In dit tabblad kan je uitzonderlijke velden toevoegen zoals een checkbox, selectievakken, ..

6. Klik op opslaan.

Meer info nodig >  Video: invulformulier wijzigen