Hoe kan je instellen dat je klant de afspraak tot een bepaald tijdstip kan wijzigen?

Je kan zelf de maximum tijd instellen tot wanneer de klant de afspraak kan wijzigen.

1. Ga naar Algemene instellingen > Locaties

2. Klik op de gewenste locatie via het potloodje wat je wil wijzigen.

3. Klik op het tabblad "toegang". Vervolgens wordt volgend onderdeel weergegeven.

Hier kan je wijzigen tot hoeveel uur, minuten of dagen dat klant zijn of haar afspraak zelf kan wijzigen.

Bijvoorbeeld:

De afspraak is geboekt om 16:00. De klant kan deze uiterlijk tot 12:00 wijzigen.