Hoe blokkeer je een slot?

Er zijn twee mogelijkheden om je bepaalde tijdsloten te blokkeren:

Mogelijkheid 1

1. Ga naar je agenda

2. Klik met je rechtermuisknop op een vrij slot. Kies vervolgens op blokkeren.

Dit tijdslot wordt geblokkeerd voor uw klanten. Dit is dus niet beschikbaar in de online agenda. In je eigen agenda zal dit zo zichtbaar zijn:

Mogelijkheid 2

1. Ga naar de algemene instellingen > tijdslot blokkeren

2. Vink de slotjes aan die je wens te blokkeren voor deze week.

3. Klik onderaan op opslaan

4. In je agenda ga je zien dat deze slotjes geblokkeerd zijn

LET OP: dit past zich enkel aan in de week waar je de slotjes blokkeert. Dit wordt niet standaard geblokkeerd in de komende weken.