Hoe kan je snel een nieuwe slot toevoegen?

Als je op een bepaalde dag beslist om nog extra tijdslots toe te voegen, kan je dit snel door op een lege plek rechter klik toe te passen.

1. Ga naar je agenda

2. klik op een leeg vak met de rechtermuisknop.

Je krijgt dan volgende opties:

• Nieuw slotje: een nieuwe beschikbaar slot wat je klanten kunnen boeken
  • nieuwe afspraak maken
  • nieuwe notitie

3. klik op "nieuwe slotje"

4. Je krijgt nu volgende venster te zien:

• Startdatum: datum + tijd van het nieuwe slotje
  • locatie: locatie waar dit slotje mee gekoppeld dient te worden
  • minuten per slotje: Hier moet je de tijd aanduiden van de instelling van die locatie
  • aantal nieuwe slotjes: stel dat je minuten per slotje 15min is en je wenst 1u beschikbaar te zijn voor je klanten. Dien je hier 4 aan te duiden. (4 x 15min)
  • prioriteit + breekuur: Dit dien je enkel in te vullen als je werkt met priouren.

5. Zodra je klikt op "opslaan", komt er een "U" achter "boek hier". Dit wil zeggen dat dit een uitzondering is op je profiel / weekindeling. Als je bladert naar de week erna zal dit tijdslot niet ter beschikking zijn.