Hoe wijzig je de agenda naar jouw huisstijl?

1. Ga naar Algemene instellingen
  2. Klik op 'agenda links'
  3. Je ziet hier nu één of meerdere gepersonaliseerde links

1. Klik op het potloodje van de link die gekoppeld is met je website
  2. Ga naar de tab 'lay-out'

Zet het veld 'thema' op 'gepersonaliseerd'. Je ziet nu verschillende velden verschijnen die je kan instellen.

Banner = De achtergrond achter je logo

Procesbalk = De kleur van de procebalk onder je logo

Tekstballon = De achtergrond van de tekstballonnen op de agenda

Type afspraken link = De kleur van de afspraak types

Type afspraken aanduiden = De kleur van de afspraak types als je hierover hovert met je muis

Knop week/dag aanduiden = de knop rechtsboven als je het weekoverzicht opent, waar staat "week" - "dag"

Achtergrond = de achtergrond van de agenda

1. Ben je klaar met bovenstaande instellingen? Klik vervolgens op 'verder 1/2' en daarna op de knop 'opslaan'. Je kan nu de link terug openen en dan zouden de kleuren aangepast moeten zijn.