Tijdsreductie bij meerdere type afspraken

Vanaf nu is het ook mogelijk om een tijdsreductie door te voeren wanneer je toestaat dat klanten meerdere type afspraken met elkaar kunnen combineren.
Op deze manier kan je de gemeenschappelijke tijd die je inrekent voor het binnenkomen van een klant aftrekken indien de klant meerdere types met elkaar combineert.

Vb: Je hebt 10 verschillende type afspraken. Voor ieder type afspraak reken je 15 minuten voor de binnenkomst en het afrekenen van een klant.
Wanneer de klant 4 type afspraken met elkaar combineert wilt dat zeggen dat je 4x15 minuten reserveert terwijl dit maar 1x nodig is voor éénzelfde klant.

Indien je gebruik wenst te maken van de tijdsreductie functie bij meerdere type afspraken volg je de stappen hieronder.

1. Ga links in de menubalk naar "Algemene instellingen" -> "Type afspraken".

2. Open de instellingen van een type afspraak door achteraan op het potloodje te klikken.

3. Kies nu bovenaan voor de tab "geavanceerd".

4. Duid de tijd aan die je wilt verminderen indien het type in combinatie met een ander type afspraak geboekt wordt. (15 minuten in het voorbeeld hierboven)

5. Klik onderaan op "opslaan". De tijd die je geselecteerd hebt zal nu in vermindering gebracht worden van de totaal duurtijd van de geselecteerde type afspraken.

Bij vragen of opmerkingen mag je uiteraard steeds onze helpdesk contacteren via helpdesk@appoint.be  of 089 39 08 39.