Hoe kan je tekst toevoegen die zichtbaar is boven je agenda?

Als je je type afspraken aangemaakt hebt, kan je extra tekst bovenaan toevoegen. Deze wordt zichtbaar zodra je klant gekozen heeft om een bepaald type afspraak te boeken.

1. Ga naar algemene instellingen > type afspraken

2. Klik op het potloodje bij het type afspraak dat je wenst te wijzigen.

3. Voeg de gewenste tekst toe die je wenst toe te voegen bovenaan de agenda.

Voorbeeld: Indien je de afspraak wilt wijzigen, gelieve ons telefonisch te contacteren.

4. Indien de klant klikt op het type afspraak "2 Huisdieren" krijgt de klant het volgende resultaat.

LET OP: Indien je wilt dat dit bij ieder type afspraak zichtbaar dient te zijn, dien je dit bij ieder type afspraak toe te voegen.