Hoe stel je een prio uur in?

1. Ga naar Algemene instellingen > Profielen

2. Klik op het 2de incoontje, langs het klokje.

3. Vervolgens verschijnt je weekindeling. Standaard staat er een 1 langs ieder tijdslot. Indien je dit wijzigt in onderstaand voorbeeld, krijgt de klant eerst het tijdslot van 09:00 - 09:30 te zien. Zodra dit geboekt wordt, krijgt de volgende klant die een afspraak wilt boeken het tijdslot van 09:30 - 10:00 te zien.

4. Indien je werkt met twee of meerdere tijdsblokken per dag in de voormiddag en in de namiddag waarbij dit beide van toepassing is, dien je de blok na de eerste blok aan te vinken. Zie onderstaand voorbeeld.  Dit dien je te doen bij alle dagen in de week waar dit van toepassing is.

LET OP: indien je werkt met een tweewekelijks profiel, dien je dit in beide weken toe te passen indien dit van toepassing is.