Hoe wijzig je een gebruiker van groep?

1. Ga naar de functie 'gebruikersbeheer' via Algemene instellingen.

2. Klik op de knop 'groepenbeheer' rechtsboven.

3. Open de groep waar je de gebruiker wenst te verwijderen via het potloodje.

4. Ga naar het tabblad 'gebruikers' en klik op het vuilbakje achter de naam.

5. Ga vervolgens terug naar het overzicht van je groepen en open de groep via het potloodje waar je de persoon wenst toe te voegen.

6. typ de naam van de persoon die wenst toe te voegen en selecteer de naam.

7. Klik vervolgens op 'opslaan.