Nieuwe ontwikkelingen - November 2021

Appoint zit niet stil en probeert continue verbeteringen toe te voegen aan de agenda.
Wat is er nieuw?

1. Wijzig de kleur van een geblokkeerd slot.

Je kan bij achtergrond- en tekstkleur een kleur instellen en dan zullen de geblokkeerde sloten in deze kleur getoond worden. Indien er geen kleur ingesteld wordt, blijft de kleur van het bezette slot ingesteld.

2. Statuswijziging vanaf nu zichtbaar in de historiek

Voorheen werd er bij een statuswijziging (verwijdering / toevoeging) geen historiek bijgehouden. Vanaf nu wordt dit dus wel zichtbaar in de historiek. Je kan dus perfect zien welke gebruiker een status toegevoegd of verwijderd heeft.

3. Shuffle functie bij groepsoverzicht

Indien je werkt met een groepsoverzicht in de link voor je klanten, kan je vanaf nu instellen dat hij de agenda's moet shufflen. Dit voorkomt dat alle afspraken in agenda 1 geboekt worden en geen afspraken in de laatst weergegeven agenda
Je kan dit instellen bij "Persoonlijke instellingen" > "agenda links" > klik op de link die gekoppeld is met je website via het potloodje.

Je ziet nu bij type het volgende geselecteerd:

Vervolgens zie je ook volgende nieuwe functie:

Zet deze functie op "ja" en klik op "verder 1 / 2" en daarna op "opslaan"

De shuffle functie is nu geactiveerd.
Bij iedere vernieuwing van de pagina zal er een andere agenda als eerste voorgesteld worden.