Nieuwe ontwikkelingen - oktober 2021

Er zijn weer enkele nieuwe functies toegevoegd aan de agenda!

1. Aparte herinnerings- en bevestigingsmail

Bij iedere locatie kan je vanaf nu een apart herinneringsmail instellen tov de bevestigingsmail.

Hoe kan je dit doen?
- Ga naar Algemene instellingen en klik op Locaties
- Klik vervolgens achter op het potloodje v/d locatie die je wenst te wijzigen
- Klik op het tabblad "Mail".
- Je zal nu twee kaders zien: ééntje voor de bevestigingsmail en de onderste voor de herinneringsmail
- Bij de onderdeel 'herinneringsmail' zal je nu verschillende parameters zien:

• Toon de standaard herinneringstekst: In deze aangevinkt is word de standaard tekst v/d herinneringsmail toegevoegd aan de mail.
  • Toon de bevestigingstekst in de herinneringsmail: Wanneer deze functie aangevinkt is, wil het zeggen dat naast je herinneringstekst, die je onderaan toevoegt, ook je bevestigingstekst meestuurt.
  • Titel + tekstveld die je in de mail wenst toe te voegen

2. Lijstweergave

In de agendaweergave kan je verschillende weergaves selecteren. Vanaf heden zal je een nieuwe weergave kunnen selecteren, namelijk de lijstweergave.

Rechtsboven bij de knop 'overzichtsweergave' ga je ook kiezen voor een 'lijstweergave'. Wanneer je dat gedaan hebt, zal je een lijst zien van alle afspraken van vandaag.

3. Labels toevoegen aan klanten

Er is vanaf nu een nieuwe tool waarbij je labels kan geven aan klanten. Adhv deze labels kan je achteraf gemakkelijk filteren in dit onderdeel.
- Ga naar de knop 'Klanten' (het is mogelijk dat deze bij jouw bezoekers, inwoners, agenten, burgers,... noemt)

-  Klik vervolgens op de knop "labels" rechtsbovenaan.

- Voeg nu je label toe waar je op wenst te filteren.

- Zodra je alle labels hebt toegevoegd, druk je op de knop 'klanten' om terug te keren naar je overzicht.
- Nu zal je het label moeten toekennen aan een klant dmv het mannetje op het einde van iedere persoon.

- Selecteer bovenaan het label waaronder je deze klant wilt categoriseren en klik op opslaan.

- Wanneer je vervolgens terug keert naar het overzicht, kan je bovenaan op het label drukken. Hij zal dan blauw worden en alle personen laten zien die dit label bevatten.