Hoe kan je een bezoeker aanmelden als aanwezig?

Indien er een persoon zich aanmeldt aan de receptie, kan je deze persoon registreren als aanwezig.

Hoe kan je deze persoon aanmelden?

1. Klik op het onderdeel "bezoekersregistratie" in de agenda

2. Je ziet vervolgens rechts alle bezoekers die aanwezig zijn in het gebouw of de melding dat er geen bezoekers aanwezig zijn mocht dit het geval zijn.

3. Klik vervolgens op "verwacht" bovenaan in de werkbalk.

4. Je zal nu alle personen zien die nog verwacht worden op vandaag.

5. Klik vervolgens op de 'Vink" in de achterste kolom "acties" bij de juiste persoon die je wenst aan te melden.

6. Je zal nu terecht komen in het aanmeldscherm. Hier dien je alle nodige gegevens in te vullen betreffende zijn bezoek en de persoon zelf.

• Aangifte: Hier duid je aan of deze persoon voor een aangifte komt of niet.
  • Reden: Duidt hier de reden aan van zijn bezoek.
  • Doorverwezen naar: Duidt hier de persoon aan naar wie je de bezoeker wilt doorsturen.
  • Doorverwezen door: Duidt hier de naam aan wie de persoon doorstuurt. Dit zal in de meeste gevallen jouw naam zijn.
  • Opmerking: Hier kan je eventueel nog extra opmerkingen noteren.

Bij het venster "bezoekers" dien je de persoonlijke gegevens v/d bezoeker te noteren. Standaard zullen er reeds velden voor ingevuld worden afhankelijk v/d gevraagde gegevens die ingevuld worden bij de boeking.

Rechtsboven zie je ook een ID-kaart (icoon):

Indien je een kaartlezer ter beschikking hebt, die verbonden is met je PC, kan je de gegevens ook inlezen dmv zijn identiteitskaart. Zodra de bezoeker zijn / haar ID-kaart insteekt, zal hij de gegevens automatisch invullen.

Via het plusteken onderaan kan je eventueel nog een extra bezoeker toevoegen.
vb: een minderjarige meldt zich aan met zijn/haar mama of papa

ANG Controle

Je hebt hier ook de mogelijkheid om manueel door te geven indien de ANG-controle wel of niet is uitgevoerd.
Bij 'Controle door' en 'Gevolg door' kan je de namen aanduiden die je handeling gecontroleerd hebben.

Badge

Bij badge kan je (optioneel) de badge-nummer aanduiden die je meegeeft aan de bezoeker. Het is mogelijk dat dit niet ingesteld is bij jouw agenda.

7. Als je alle info hebt ingevuld, klik je vervolgens op 'opslaan'. Je zal nu een melding krijgen dat de bezoeker toegevoegd is: