Hoe voeg je de appoint agenda toe aan facebook?

Spijtig genoeg is het niet meer mogelijk om via onderstaande stappen de agenda toe te voegen aan je Facebook-pagina.
Facebook heeft een update uitgevoerd, waardoor dit momenteel niet meer mogelijk is.

Je kan eventueel een "contacteer ons" knop toevoegen, waarbij je een URL kan linken.

STAP 1: BEDRIJFSMANAGER CREËREN

1.      Ga naar business.facebook.com/overview

2.      Klik op Account maken

3.      Voer je naam in en bevestig je identiteit via Facebook-aanmeldgegevens. Klik op volgende:

4.      Volg de instructies om een bedrijfsaccount te maken en klik op verzenden.

5.      Confirmeer je e-mailadres (check ook je spam).

STAP 2: FACEBOOKPAGINA TOEVOEGEN

1.      Ga naar Bedrijfsinstellingen. Deze optie wordt weergegeven in je zijbalk als een tandwielpictogram.

2.    Klik in het gedeelte ‘Bedrijfsinstellingen’ op Accounts > Pagina's.

3.    Klik op Toevoegen in het vervolgkeuzemenu.

a.    Selecteer Een pagina toevoegen: Dit kan alleen als jij beheerder bent van de Facebookpagina.

i.    Voer de naam of URL van de Facebook-pagina in.

ii.      Klik op Pagina toevoegen. Als het goed is, krijg je op het volgende scherm je pagina te zien

iii.    ‘Pagina beheren’ moet aangevinkt staan.

STAP 3: 'NU BOEKEN' KNOP INSTELLEN MET EEN URL

1.      Ga naar Bedrijfsinstellingen via Facebook Bedrijfsmanager. Deze optie wordt weergegeven in je zijbalk als een tandwielpictogram.

2.    Klik in het gedeelte ‘Bedrijfsinstellingen’ op Accounts > Pagina's.

3.      Duid de juiste pagina aan (indien je beheerder bent van meerdere pagina’s).

4.      Klik rechtsboven op ‘pagina bekijken’.

5.    Nu zou je je Facebookpagina moeten zien. Klik rechtsonder je omslagfoto op de knop die nu is ingesteld.

6.    Kies voor ‘knop bewerken’.

7.      Je kan nu kiezen voor ‘bij je boeken’ + ‘nu boeken’ aanvinken en op ‘volgende’ klikken om naar de volgende stap te gaan.

8.      Ga naar ‘link naar website’ en geef hier de gewenste URL in. Hierna kan je op ‘voltooien’ klikken en dubbelchecken via je Facebookpagina of de url goed werkt.