Hoe maak je een locatie aan?

Ga naar Algemene instellingen > Locaties

Wanneer je op de overzichtspagina van de locaties bent, kan je nieuwe locaties aanmaken of bestaande
locaties aanpassen. Bij een nieuwe agenda voeg je eerst nieuwe locaties toe. Achteraf kan je ze eventueel nog wat bijstellen.

1. Een nieuwe locatie aanmakenmceclip1.png
  2. Een bestaande locatie aanpassen met het potlood icoontje (zie afbeelding): Een locatie toevoegen of aanpassen verloopt vrijwel identiek. Je kan een locatie helemaal naar wens instellen a.d.h.v. verschillende velden:

3. Je zal het volgende scherm zien:

• Naam: De naam van de locatie
  • Niet boekbaar: Dit kan je aanvinken indien de locatie niet boekbaar is
  • Minuten per slotje: Hier kan je het aantal minuten per slotje bepalen, let op dit heeft ook invloed op je type afspraak. de instelling bij de locatie dient altijd een veelvoud te zijn van de instellingen bij de type afspraak. vb: Als je hier 10 min instelt, dienen de tijden bij type afspraak 10, 20, 30 ,.. minuten te zijn.
  • Lay-out v/h slotje: in de volgende onderdelen kan je het lay-out bepalen van je slotje als het vrij en bezet is.
  • Adres: Indien je hier je adres toevoegt, wordt dit bij de bevestigingsmail getoond dmv een googlemaps kaartje.

4. Ga naar het tabblad "toegang".

• De eerste 3 onderdelen bieden je de mogelijk om in te stellen wie er toegang heeft om een afspraak te kunnen maken. Indien je niet werkt met een inlogsysteem, raden we je aan om het eerste puntje "anonieme gebruikers" zeker aan te vinken. Telesecretariaat is een rechtengroep.
  • Tijd vooruit boeken: Dit is de tijd dat de klant vooruit kan boeken.
  • Te boeken tot: Dit is de uiterste tijd dat hij kan boeken alvorens er een afspraak plaatsvindt.
  • Afspraak aanpasbaar tot: Dit is het tijdspanne dat de klant zijn/haar afspraak kan wijzigen.

5. De overige tabbladen:

• Mail: Hier kan je een tekst toevoegingen ter vervanging of als extra tekst bij de bevestigingsmail.
  • Prijzen: Enkel toepassen indien dit van toepassing bij u is.
  • Video: Indien dit ingesteld is, kan je aanvinken dat deze locatie enkel via video mogelijk is.
  • Geavanceerd: Hier kan je specifieke instellingen instellen.