Hoe kan je meerdere tijdstippen of een volledige dag blokkeren?

Indien je een volledige dag wenst te blokkeren, kan je dit gemakkelijk doen door volgende stappen te volgen:

1. Ga naar algemene instellingen > tijdstip blokkeren.

2. Je ziet nu het werkschema met telkens kleine vierkantjes per slotje en onder iedere datum.

3. Indien je een volledige dag wenst te blokkeren kan je vierkantje onder de datum blokkeren. Zie bovenstaande afbeelding: vierkantje onder Ma. 21/09.
Je kan ook slotje per slotje blokkeren indien gewenst.

4. Zodra je klaar bent met de gewenste dagen/slotjes te blokkeren, klik je op "opslaan" onder je werkschema.