Hoe pas het aantal minuten per slotje aan?

Je kan het aantal minuten per slotje wijzigen bij de instellingen van de locatie.

Let op: Het aantal minuten per slotje is verbonden met de duurtijd van je type afspraken. Wat wil zeggen, dat dit altijd een veelvoud dient te zijn.
voorbeeld: Je hebt 10 minuten per slotje, je duurtijd per type afspraken dient als volgt ingesteld te worden 10 min, 20 min, 30 min. Je kan geen duurtijd van 25 min instellen bij een type afspraak.

BELANGRIJK: Indien je het aantal minuten per slotje gaat aanpassen, nadat je je profiel reeds hebt ingesteld dien je je profiel opnieuw in te stellen. Je oude profiel werkt nu niet meer.

Hoe pas je het aantal minuten per slotje aan?

1. Ga naar algemene instellingen > locaties

2. Klik op het potloodje achter de locatie die je wenst te wijzigen

3. Wijzig het onderdeel "minuten per slotje".

4. Klik vervolgens op "opslaan".

5. Stel je profiel opnieuw in.
> volg de stappen in onderstaand artikel: "Hoe maak je een profiel aan"