Hoe pas je de duurtijd van een afspraak aan?

Na gebruik van de agenda, is het mogelijk dat je de duurtijd van een bepaalde afspraak wenst te verlengen of te verkorten.

Hoe pas je de duurtijd van een afspraak aan?

1. Ga naar algemene instellingen > type afspraken

2. Klik op het potloodje van de gewenste afspraak die je wilt wijzigen.

3. Standaard begin je op het tabblad 'basis instellingen". Je ziet nu het onderdeel "Aantal minuten per afspraak":

Wijzig je huidige instellingen naar de gewenste instellingen.

Let op: Je duurtijd dient een veelvoud te zijn van je locatie. Wat wil zeggen dat als je je duurtijd per slotje ingesteld hebt op 10 minuten bij je locatie, kan je je duurtijd van je type afspraak niet instellen op 15 minuten. Je duurtijd van je locatie bepaalt hoeveel slotjes hij zal moeten innemen van je afspraak te laten doorgaan. Indien je een duurtijd instelt van 10min bij locatie en bij je type afspraak 20 min, wil dit zeggen dat er twee slotjes geboekt worden voor dit type afspraak.

4. Klik vervolgens op "opslaan".