Hoe maak je een herhalende afspraak aan?

Je kan een herhalende afspraak aanmaken, zodat je deze niet wekelijks of maandelijks dient toe te voegen.

Hoe stel je dit in?

1. Ga naar agenda > afspraak toevoegen

2. selecteer de gewenste dag, agenda en locatie waar de afspraak dient toegevoegd te worden.

3. Klik op "volgende stap".

4. Vervolgens krijg je het standaard scherm om een afspraak te boeken. Duidt aan bij Categorie:  "herhalende afspraak".

5. Vul de nodige velden in:

• Herhaling: geef aan wanneer hij zich dient te herhalen.
  • Regel: duidt één van de twee keuzes aan die van toepassing zijn.
  • Aantal afspraken: Dit hangt af van het aantal slotjes hij dient in te nemen.

6. Ga vervolgens verder met het invullen van het standaard formulier.

7. Klik op "opslaan".